Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Εδώ είμαστε και πάλι και θα μιλήσουμε για τον καθαρισμό προσώπου.Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το πρώτο βήμα για μια λαμπερή επιδερμίδα, καθώς βοηθάει το δέρμα μας να «αναπνεύσει». Το μόνο που χρειάζεται είναι 2 – 3 λεπτά από το χρόνο μας.
 Το πρόσωπό μας πρέπει να καθαρίζεται καθημερινά απαραιτήτως πριν τον ύπνο, διότι κατά τη διάρκεια της ημέρας συσσωρεύονται μικρόβια που δημιουργούν μαύρα στίγματα και φράζουν τους πόρους.Αφαιρουμε επίσης κάθε ίχνος μακιγιάζ από την επιδερμίδα σαςΜία με δύο φορές την εβδομάδα,ανάλογα με τον τύπο δέρματος πρέπει να κάνουμε ένα ελαφρό peeling στο πρόσωπό μας. Το peeling καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το περιττό σμήγμα. Υπάρχουν peeling προσώπου σε κρεμώδη υφή για απαλή απολέπιση του δέρματος, ιδανικά για ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες. Δεν ερεθίζουν το δέρμα και αφήνουν την επιδερμίδα του προσώπου καθαρή και λαμπερή.Μπορούμε εκτός από τα εμπορίου να φτιάξουμε μόνες μας στο σπίτι με κόκκους ζάχαρης και αλατιού ανάλογα  με τις ανάγκες του δέρματος μας!
Μετά το peeling καλό είναι να χρησιμοποιείτε ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μάσκα προσώπου, η οποία απομακρύνει τη σκόνη, το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα που φράζουν τους πόρους.Θα σας δείξω λοιπόν τα προϊόντα που χρησιμοποιώ εγωγια τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου μου



Πρώτα θα δούμε το Frezyderm Facial Scrub ένα τζελ καθαρισμού και απολέπισης για το πρόσωπο και το λαιμό, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.Αυτά που προσφέρει είναι βαθύς καθαρισμός της επιδερμίδας, απομάκρυνση συσσωρευμένων νεκρών κερατινοκυττάρων και αποσυμφόρηση των πόρων από σμήγμα, μακιγιάζ, ρύπους. Με φυτικούς, σφαιρικούς κόκκους, είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και όλες τις ηλικίες.
              

                                                                                                                                                  

                                                              13 ευρω
Επόμενο προϊόν είναι το Αφρώδες Νερό Καθαρισμού απο την ROC το χρησιμοποιώ κάθε πρωί,περιέχει μια σύνθεση που καθαρίζει απαλά, προσφέροντας αίσθηση δροσιάς και τόνωση στην επιδερμίδα. Δεν περιέχει αλκοόλη (οινόπνευμα) , ενώ η σύνθεσή του ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών και είναι προσαρμοσμένη σε κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και στις ευαίσθητες.
                                                                     13 ευρω
Άλλο ένα υγρό σαπούνι είναι το  LA ROCHE POSAY Effaclar Gel αυτο σε εναλλαγή με το σαπούνι του κορρες το χρησιμοποιώ το βράδυ.Το EFFACLAR GEL καθαρίζει απαλά το δέρμα χάρη στα καθαριστικά του στοιχεία που έχουν επιλεγεί για να σέβονται το ευαίσθητο δέρμα. Απομακρύνει τα ξένα σώματα και το πλεονάζον σμήγμα, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και δροσερό. Περιέχει το καταπραϋντικό, αντι-ερεθιστικό ιαματικό νερό της Roche-Posay, pH 5.5, ενώ δεν περιέχει σαπούνι, οινόπνευμα, χρωστικές και Paraben.
                                                                    8 ευρω
Και για το τελος αφησα το αγαπημενο σαπουνι KORRES ροδι για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες. Με εκχύλισμα Ροδιού και βιολογικό Αμυγδαλέλαιο ελληνικής παραγωγήςΤο εκχύλισμα Ροδιού, γνωστό για τις ήπιες αντισηπτικές και τονωτικές του ιδιότητες, συσφίγγει τους πόρους και τονώνει την επιδερμίδα. Κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα. 
                                                             3 ευρώ
Αυτά λοιπόν περιμένω τις δίκες σας απόψεις, έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά ποιες είναι οι εντυπώσεις σας??

3 σχόλια:

  1. agapw frezyderm!!!!!!!!den exw dokimasei vevaia to sugkekrimeno alla eimai sigouri oti tha einai teleio!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to rodi poy periexei to sapouni bohthaei sthn sysfiksh twn porwn kai boreis epishs na xrhsimopoihseis to gel me faskomhlo kai salikuliko oksu apo ton korre!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή