Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Λοιπόν κοριτσια καλήμερα σήμερα θα μιλήσουμε για τον ροζ άργιλο και τις ιδιότητες του!
Ο Ροζ Αργιλος θεωρείται, σήμερα, ιδανικός για την περιποίηση της ευαίσθητης και ευερέθιστης επιδερμίδας, εκείνης που εμφανίζει συχνά αλλεργίες ή/και αντιδράσεις στις περιβαλλοντολογικές συνθήκες. Η χρήση του έχει ως κύριο σκοπό την περιποίηση της υπερευαίσθητης και κουρασμένης ή "άτονης" επιδερμίδας. Αποκαθιστά το φυσιολογικό pH, ενδυναμώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα που "υποφέρει" από τη μόλυνση της ατμόσφαιρας.

O Ροζ Αργιλος είναι ιδιαίτερα δραστικός και ενδέχεται να δημιουργήσει τοπικές "κοκκινίλες" μετά από την εφαρμογή του - πρόκειται για μία παροδική "αντίδραση" της επιδερμίδας στα δραστικά συστατικά του (και πάντοτε στα πλαίσια της θεραπείας της). Προτείνεται να "εφαρμόζεται" πριν από τον ύπνο, προκειμένου να δωθεί χρόνος στην επιδερμίδα για "αποθεραπεία". Χρησιμοποιείται συνήθως με τη μορφή της "μάσκας ομορφιάς" (μόνος του ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια). 


Ο άργιλος που χρησιμοποιώ εγώ είναι από μια Κρητική εταιρία την BIO AROMA . Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των προϊόντων προέρχονται όλα από βιολογικές καλλιέργειες, γεγονός που κάνει τα προϊόντα σε έμενα αρκετά ελκυστικά!H συγκεκριμένη μάσκα, περιέχει ροζ άργιλο & αιθέρια έλαια λεβάντας, γιασεμιού & ylang-ylang.

Tο βαζάκι που βλέπεται περιέχει 40 ml σε μορφή πούδρας! Για να χρησιμοποιηθεί την ανακατεύουμε με νερό και απλώνουμε στο πρόσωπο. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για δέρματα με ακμή. 
   Η τιμή του είναι 4,30 ευρώ!
Λοιπόν έχετε επαφή με τον ροζ άργυλο, ποια είναι η άποψη σας? Περιμένω σχόλια και απορίες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου