Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

erre due

Καλημέρα κορίτσια!! Καλή μας εβδομάδα, σήμερα θα σας δείξω κάποια αγαπημένα μου προϊόντα από την erre due θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες για τα προϊόντα της τα όποια αγαπάω όλα. Προς το παρών θα σας δείξω κάποια καινούργια προϊόντα που αγόρασα για το πρόσωπο!

Θα αρχίσω απο το neverending foundation 16 hrs
Μια απο τις καλύτερες επιλογές για όσες κοπέλες το δέρμα τους δεν έχει ανάγκη από τέλεια κάλυψη καθώς το προϊόν αυτό ειναι πολύ απαλό, παραμένει σταθερό για πολλές ώρες εμένα σίγουρα μου κράτησε 12. Χάρη στη σύνθεση του με πολυμερή σιλικόνη παρέχει ενά υπεροχο ματ αποτέλεσμα αφού μέσα περιέχει και πούδρα και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και όπως βλέπεται η συσκευασία του είναι τέλεια


Η COMPACT POWDER
Είναι μια  απαλή πούδρα σε συμπαγή μορφή.Καλύπτει τέλεια τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας χάρη στην ειδική της σύνθεση. Δεν αλλοιώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας και χαρίζει ματ φυσικό αποτέλεσμα.Χρησιμοποιείται πάνω από το foundation για περισσότερη σταθερότητα, ή μόνη της ως βάση. Περιέχει μέσα και σφουγγαρακι αλλα δεν θα σας συμβούλευα να το χρησιμοποιήσετε απλώστε την με πινέλο για πιο φυσικό αποτέλεσμα.













sparkling powder
Η Πούδρα λάμψης ειναι σε συμπαγή μορφή για όλο το πρόσωπο και το σώμα. Η μεταξένια υφή της, αποτέλεσμα της σύνθεσής της με μικροπέρλες, χαρίζει στο δέρμα υπέροχη λαμπερή όψη και μεγάλη διάρκεια.Μπορεί να εφαρμοστεί και με βρεγμένο σφουγγάρι για αποτέλεσμα πιο έντονο και μεγαλύτερης διάρκειας.Τι άλλο να πω την ερωτεύτηκα και μονό που την είδα πριν καν την δοκιμάσω ένα απαραίτητο προϊόν για το καλοκαίρι



High-tech concealer
High-tech concealer με λεπτή, κρεμώδη υφή. Διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας και χάρη
στα ειδικά συστατικά υψηλής ποιότητας (κερί από ρύζι, φυτικά συστατικά, βιταμίνες E και C) που περιέχει, μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων διατηρώντας την ελαστικότητατης περιοχής γύρω από τα μάτια Τ ο μονό που με ενόχλησε σε αυτό το προϊόν είναι η συσκευασία του. 


Αυτά από την  erre due θα έχουμε σύντομα και νέο post αφού τα πράγματα που αγόρασα δεν είναι μονό αυτά. περιμένω τα σχόλια σας και τις απορίες σας!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου