Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

sun creams

Καλημέρα κορίτσια!! Σήμερα εμπνεύστηκα από την ηλιόλουστη και ζεστή ήμερα  και είπα να δούμε μαζί κάποια αντηλιακά προϊόντα που χρησιμοποιώ φέτος το καλοκαίρι και είμαι πολύ ευχαριστημένη από αυτά!! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!























Carroten αντηλιακή κρέμα προσώπου Hydra Plus SPF 20


Με youth complex (κολλαγόνο,ελαστίνη,γλυκογόνο), που λειτουργεί ως αντιγηραντικη ασπίδα προστασίας.
Ενυδατικοί παράγοντες για την εξισορρόπηση των φυσικών επιπέδων υγρασίας και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. 
Το μονο αρνητικο που θα μπορουσα να επισημανω ειναι η γυαλαδα που αφηνει στο προσωπο λογο της λιπαροτητασ της!

Avene Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου (SPF 50)

Αντιηλιακό γαλάκτωμα προσώπου της Avene, για κανονικές ή μικτές επιδερμίδες, με πολύ υψηλό αντιηλιακό δείκτη προστασίας (spf) 50+, ιδανικό για πολύ ανοιχτές ή επιρρεπείς στα εγκαύματα επιδερμίδες. Συνδυάζει MPI-SORB (συνυδασμός ορυκτών φωτοανακλαστικών MPI και Tinosorb Μ+S) και προ – τοκοφερύλιο, φωτοσταθερό προμόριο βιταμίνης Ε και ισχυρό αντιοξειδωτικό. Εξασφαλίζει ευρεία προστασία έναντι της υπεριώδους ακτινοβολίας (UVA και UVB), χάρη στο MPI-SORB, ενισχυμένη προστασία έναντι των ελεύθερων ριζών, χάρη στο προ – τοκοφερύλιο και διαρκή και σταθερή προστασία, χάρη στην εξαιρετική ανθεκτικότητα του στο νερό και τον ιδρώτα. Είναι υποαλλεργικό, μη κομηδογόνο και εύκολο στη χρήση. Έχει ελαφριά, μη λιπαρή και αόρατη υφή, απλώνεται εύκολα και διεισδύει άμεσα στην επιδερμίδα, κάτι που κάνει την εφαρμογή πολύ ευχάριστη. Δεν αντικαθιστά φαρμακευτική αγωγή κατά της ακμής, αλλά περιέχει άλατα ψευδαργύρου και cucurbita pepo που μειώνουν το σμήγμα.
Το συγκεκριμενο το χρησιμοποιω χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!
Και για το τελος αφηνω το αγαπημενο μου για φετος το εχω λατρεψει για την υφη του αφηνει το δερμα μου βελουδινο χωρις το παραμικρο ιχνος λιπαροτητας

Frezyderm Sun Screen Velvet Face Cream SPF 30


Iδανική για ανοιχτούς φωτότυπους, φωτοευαίσθητο δέρμα και όσους έχουν σπίλους και ουλές. Χάρη στην επαναστατική τεχνολογία Second Skin Technology, η μοναδική υφή της αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, δεν αφήνει λευκή χροιά, απορροφά το σμήγμα και προσφέρει ματ όψη για 6 ώρες, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, παραμένει σταθερή στο νερό και την εφίδρωση, εξασφαλίζει καλύτερη εφαρμογή με ένα απλό άγγιγμα χωρίς τριβή και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο, ενώ χάρη στη μη λιπαρή υφή της
αποτελεί άριστη βάση για μακιγιαζ.

Και τελος ας μιλησουμε για την ορθη χρηση των αντηλιακων 
Το αντιηλιακό θα πρέπει να εφαρμόζεται μισή ώρα πρίν την έκθεσή μας στον ήλιο ενώ θα πρέπει να ανανεώνεται τουλάχιστον κάθε 1-2 ώρες ή μετά από κάθε μπάνιο. Η ικανή ποσότητα αντιηλιακού είναι 3 κουταλιές της σούπας εαν θέλουμε να έχουμε την επιθυμητή προστασία. Το πρόσωπο είναι περισσότερο ανεκτικό επειδή είναι εκτεθειμένο στον ήλιο όλο τον χρόνο για αυτό δεν είναι απαραίτητοι πάρα πολύ μεγάλοι δείκτες πέρα από το αισθητικό κομμάτι όταν υπάρχει τάση για πανάδες. Όσον αφορά το υπόλοιπο σώμα ανάλογα με τον τύπο δέρματος συνίσταται:
Οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, δηλ αυτές που δεν μαυρίζουν εύκολα απλά κοκκινίζουν έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για προστασία για αυτό απαιτείται δείκτης 50 ενώ αργότερα μπορεί να μειωθεί και σε 30.
Για μέτρια ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ιδανικός δείκτης είναι το 30 αρχικά και αργότερα το 20.
Για σταρένια επιδερμίδα συνίσταται αντιηλιακό με δείκτη 20 ή 30 που μετά απο κάποιες μέρες μπορεί να μειωθεί σε 15.

Λοιπον εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα? ποια ειναι η γνωμη σας?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου